Leta i den här bloggen

måndag 7 juni 2010

Regnig måndag...

Usch, regnet öser ner. Kallt och rått är det. Uppmuntrar mig själv genom att lägga ut en bild jag tog i fredags. Älskar humlor, vilket vi har massvis av här..




söndag 6 juni 2010

Insikter som skapar glädje...

Rubriken kanske låter dramatisk men när jag insåg (hur ska jag kunna uttrycka detta i ord...) hur lyckligt lottad jag är över att ha vänner som jag känt i många år tar kontakt igen, även om det tog henne 2 år innan hon hittade mig, har gjort mig så glad. Och rörd!! Äntligen träffades vi igår, efter 10 år som skrivet innan. Samma dåliga framförhållning som jag o sambon alltid har så slog vi nog rekord igår..  (förutom den gången när vi tapetserade klart en kvart innan ett kalas och jag stod med dammsugaren och tog det sista slipdammet)

Ingen förrätt fick dom, jag hade glömt och handla huvudingrediensen. Carola fick till största delen göra efterrätten, maten blev väldigt sen, salladen glömde jag så den fick jag ordnat när vi satt oss till bords. Salladsdressingen struntade jag i när jag kom på jag även glömt den.. Ljusen var inte tända, servetter fick snabbt slängt fram när vi ätit ett tag, osv osv osv..
Trots detta var det en av mina roligaste, trevligaste middagar.
Måste dock be om ursäkt till hennes man, Mats. Tror vi hann prata totalt 15 min och då var dom här 8 timmar.

Jag har så mycket mer att skriva, som jag vill dela med mig men det blir för långt!

Om ett par dagar kommer ännu en väldigt speciell vän, som stått ut med mig.. Vilken rikedom jag har, den insikten är det jag pratar om..

Tusen tack C, för du inte gav upp innan du hittade mig!