Leta i den här bloggen

onsdag 2 juni 2010

Längtar till helgen!

Snart är det lördag, vilket jag ser väldigt mycket framemot. Jag ska träffa en gammal väninna (inte gammal i ordets bemärkelse) vi är inte under 25 längre i år räknat men i sinnet tror jag nog vi är det ännu! Det är 10 år sedan vi sågs sist, och vi lärde känna varandra  när vi var 19-20!
Det blir grillning, ett och ett annat glas vin och annat gott! Bilder kommer framöver på maten och drinkarna!
Undrar om hon minns vårt uttryck "Flickor under 25...."?

Ses snart C!

tisdag 1 juni 2010

Bortskämd?

Japp, det får jag nog säga jag är. I alla fall när det gäller vår fantastiska omgivning. Det räcker med att jag öppnar dörren, går 25 meter så ser jag detta.. Ljuset är väldigt speciellt där jag bor. Jag kallar henne Blåa, hon kommer väldigt tidigt på morgonen. Långt innan fåglarna vaknar, och ibland även vissa kvällar. Hon är som mest intensiv när det är molnigt. Har en del bilder där jag fångat Blåa, en del är bearbetade, har beskurit tex men ljuset och intensitet är helt orörd.





Denna bild ger henne inte rättvisa, tycker den är vacker ändå. Fler bilder av Blåa kommer ..

Så var det dags igen...

Var ute och tog en runda i vår trädgård. Den är ganska stor, ovårdad för tillfället samt en oas för mördarsniglar. Vi har inte många, vi har tonvis, enormt mycket. Någon som har ett bra tips hur man blir av med dom eller i alla fall reducerar antalet?


måndag 31 maj 2010

Inget ont som inte för något gott med sig,,,

Avskyr egentligen det uttrycket, som om man kunde släta över något ont/elakt bara för att bra saker skedde efteråt?
Dock kan man säga det passar in på dessa bilder. En fantastisk kväll kom när dagens regn, storm o gråa toner för ett par veckor sedan hade gett med sig..







söndag 30 maj 2010

Välkommen!

Så..
Nu kom jag så här långt, dags att börja rota i sina mappar ... och att sen ha en blogg som verkligen uppdateras relativt ofta.




Vi ses!!